Paket EASY – 29 €/osebo/dan

Z paketom EASY lahko brezskrbno uživate ves čas križarjenja. Paket velja 24 ur na dan v vseh restavracijah in v vseh ladijskih barih, razen v specializiranih restavracijah.

Paket EASY za odrasle:

Neomejena poraba izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač do vrednosti 6 €, oziroma 5USD. Paket vključuje: vino na kozarec (izbrana ponudba hišnih vin), točeno pivo, brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena mineralna voda, tople napitne (espresso, kapučin, bela, posebne kave in čaj ter topla čokolada, bogat izbor koktajlov in aperitivov. Pijače, ki so vključene v paket ne smejo presegati vrednosti 6 €, oz. 5USD/pijačo in se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v specializiranih restavracijah.

Paket PREMIUM

Paket PREMIUM vam omogoča uživanje raznovrstnih pijač, kjer in kadarkoli želite. 24- urna neomejena pijača, ki poleg standardnih, vključuje tudi premium pijače, do vrednosti 10 €, oziroma 12U SD.

Paket PREMIUM za odrasle:

  • 39 €/osebo/dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba)
  • 52 €/osebo/dan (Karibi in Severna Amerika)
  • 47 €/osebo/dan (Južna Amerika)

Neomejena poraba alkoholnih in brezalkoholnih pijač do vrednosti 10 €, oz. 12 USD, ki dodatno k Easy paketu vključuje: vsa ustekleničena in točena piva, vsa vina strežena na kozarec do vrednosti 10 €/12 USD (bela, rdeča in rosé vina ter peneča vina), vse standard in premium žgane pijače, vsi aperitivi, grenčice in likerji. Pijače ne smejo presegati vrednosti 10 € / 12USD / pijačo in se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v specializiranih restavracijah.

Paket PREMIUM PLUS

Paket PREMIUM PLUS vam omogoča razvajanje kjerkoli na ladji, tudi z izborom pijač iz mini bara.

Paket PREMIUM PLUS za odrasle:

  • 55 €/osebo/dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba)
  • 66 €/osebo/dan (Karibi in Severna Amerika)
  • 55 €/osebo/dan (Južna Amerika)

Neomejena poraba alkoholnih in brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec, v vseh restavracijah in barih na ladji, v mini baru in tematskih barih. Dodatno k paketu premium vključuje: izbor žganih pijač za poznavalce, peneče vino na kozarec, vsi koktejli, vključno z koktejli, pripravljenimi z penečimi vini, hrana in pijača iz menija sobne postrežbe, pijača iz menija tematskih barov, 30 % popust na ustekleničena vina in peneča vina iz vinske karte. Pijače se lahko uživajo v vseh restavracijah in barih na ladji, vključno s specializiranimi restavracijami.

Paket BREZALKOHOLNIH PIJAČ

Neomejena poraba brezalkoholnih pijač v vseh restavracijah in ladijskih barih, razen v specializiranih restavracijah

Paket BREZALKOHOLNIH PIJAČ za odrasle:

  • 19 €/osebo/dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba)
  • 24 €/osebo/dan (Karibi in Severna Amerika)
  • 21 €/osebo/dan (Južna Amerika)

Neomejena poraba brezalkoholnih pijač vključuje: brezalkoholne koktejle, gazirane pijače, energijske pijače, ustekleničena mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, premium kave, topla čokolada, izbor raznih čajev, točen sladoled. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji, v samopostrežni restavraciji in v vseh ladijskih barih. Paket pijač ne velja v specializiranih restavracijah.

Paket BREZALKOHOLNIH PIJAČ za otroke – 14 €/osebo/dan

Neomejena poraba brezalkoholnih pijač vključuje: brezalkoholne koktejle, gazirane pijače, energijske pijače, ustekleničena mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, premium kave, topla čokolada, izbor raznih čajev, točen sladoled. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji, v samopostrežni restavraciji in v vseh ladijskih barih. Paket pijač ne velja v specializiranih restavracijah.

Cena paketa se zaračuna za vsak dan križarjenja, razen za dan izkrcanja. Paket ne velja na dnevni osnovi. Paket morajo kupiti vsi potniki, ki si delijo isto kabino in vsi, ki bi želeli sedeti pri isti mizi pri večerji. Paket se ne zaračuna za otroke do 2,99 leta starosti. Minimalno število noči na ladji, za rezervacijo paketa, je 4.

Opomba: navedene cene so informativne (končna cena bo znana ob rezervaciji)