Z različnimi all inclusive paketi pijač, ki jih izberete glede ne vaše želje, lahko brezskrbno uživate ves čas križarjenja. Paket velja 24 ur na dan v vseh restavracijah in v vseh ladijskih barih, razen v specializiranih restavracijah, tematskih barih in mini baru v kabini.

ALL INCLUSIVE PAKET BRINDIAMO za odrasle – 26,50 €/osebo/dan

Neomejena poraba izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec. Paket vključuje: vino na kozarec (izbrana ponudba hišnih vin), točeno pivo, brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena mineralna voda, tople napitke (espresso, kapučin, bela kava, čaj in kakav), izbrani koktajli in aperitivi. Pijače se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v specializiranih restavracijah in tematskih barih. V ceno paketa niso vključene premium pijače, določeni koktejli in pijača iz mini bara v kabini. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

ALL INCLUSIVE PAKET PIU GUSTO za odrasle – 29,50 €/osebo/dan

Paket Piú Gusto vključuje dodatno k paketu Brindiamo: 34 vrst alkoholnih in brezalkoholnih koktejlov, mešane pijače in ledene pijače. Vključena so tudi izbrana vina, priporočena s strani združenja someljejev Italije. Pijače se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v tematskih barih. V ceno paketa niso vključene premium pijače in pijače iz mini bara v kabini. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

ALL INCLUSIVE PAKET INTENDITORE za odrasle – 46 €/osebo/dan

Paket Intenditore je namenjen vsem poznavalcem dobrega okusa. V ceno paketa je vključena neomejena poraba pijač do vrednosti 9€ / pijačo. Pijače se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji ter v mini baru v kabini. V ceno paketa niso vključene premium pijače in pijače iz mini bara v kabini. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

ALL INCLUSIVE PAKET INTENDITORE za otroke do 17,99 let – 16,50 €/osebo/dan

Paket Intenditore je namenjen vsem poznavalcem dobrega okusa. V ceno paketa je vključena neomejena poraba brezalkoholnih pijač do vrednosti 9€ / pijačo. Pijače se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji ter v mini baru v kabini. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

ALL INCLUSIVE PAKET GIOVANI za otroke do 17,99 let – 17,50 €/osebo/dan

Neomejena poraba izbranih brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec. Paket vključuje: brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena mineralna voda, tople napitke (espresso, kapučin, bela kava, čaj in kakav) ter izbrani brezalkoholni koktajli. Pijače se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v specializiranih restavracijah in tematskih barih. V ceno paketa niso vključene premium pijače, določeni koktejli in pijača iz mini bara v kabini. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

Cena paketa se zaračuna za vsak dan križarjenja, razen za dan izkrcanja. Paket ne velja na dnevni osnovi.
Paket morajo kupiti vsi potniki, ki si delijo isto kabino in vsi, ki bi želeli sedeti pri isti mizi pri večerji.
Paket se ne zaračuna za otroke do 3,99 leta starosti. Paket je možno rezervirati za križarjenja, ki so daljša od 6 noči.

OSTALI PAKETI PIJAČ

PAKET PRANZO & CENA za odrasle – 17 €/osebo/dan

Neomejena poraba izbranih vin in piv med kosilom in večerjo, za odrasle in širok izbor brezalkoholnih pijač in vode za otroke do 17,99 leta. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji in samopostrežni restavraciji med kosilom in večerjo. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

PAKET PRANZO & CENA za otroke do 17,99 let – 8 €/osebo/dan

Neomejena poraba izbranih vin in piv med kosilom in večerjo, za odrasle in širok izbor brezalkoholnih pijač in vode za otroke do 17,99 leta. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji in samopostrežni restavraciji med kosilom in večerjo. Natančen seznam pijač, ki so v ceno vključene, dobite na ladji.

PAKET BREZALKOHOLNIH PIJAČ – 64,99 €/paket

Paket vključuje 20 brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec.

PAKET BREZALKOHOLNIH PIJAČ L – 109,99 €/paket

Paket vključuje 40 brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec.

PAKET VOD – 35,98 €/paket

13 steklenic mineralne vode (1L).

OSTALI PAKETI

RUBINOV PAKET DOBRODOŠLICE – 60 €/ paket

1 steklenica penečega vina (Conti di Bernardi), 12 hladnih kanapejev (pladenj), 1 košara svežega sadja (dnevno), povabilo na VIP sprejem ali VIP koktajl zabavo.

PRAZNIČNI PAKET – 40 €/paket

1 steklenica penečega vina (Ferrari Perlè), 1 pladenj z 12 jagodami oblitimi s čokolado.

ROJSTNODNEVNI PAKET – 30 €/paket

1 steklenica penečega vina (Conti di Bernardi), 1 rojstnodnevna torta, 1 čestitka za rojstni dan s kapitanovim podpisom.

KOŠARA SADJA VSAK DAN KRIŽARJENJA – 7 €/osebo/dan

V košari je: hruška, jabolko, mango, papaja, banana, 2 kivija, 6 jagod in izbrano jagodičevje.

PAKET JAGODE in PENEČE VINO v kabini – 40€/paket

Steklenica penečega vina (Ferrari Perlé, 0,75l) ob spremljavi jagod, oblitih z čokolado (12 kosov).

Opomba:

  • Navedene cene so informativne (končna cena bo znana ob rezervaciji)
  • Pogoj za nakup paketa ALL INCLUSIVE je, da ga vplačajo vse osebe, ki potujejo v isti kabini in vse osebe, ki so podale željo za skupno mizo pri večerji. Nakup paketa ALL INCLUSIVE je možen le pri križarjenjih daljših od 6 noči.