Paketi pijač Costa

ALL INCLUSIVE PAKET BRINDIAMO – 26,50 €/osebo/dan

Vključuje izbor alkoholnih in nealkoholnih pijač, ki se točijo na kozarec neomejeno in jih lahko naročite kadar koli, v restavraciji (kosilo, večerja) ter ladijskih barih. Pri kosilih in večerjah v restavraciji bodo na menujih navedene pijače, ki so na voljo. Pijača se streže na kozarec, cele steklenice ni mogoče naročiti. Paket ne vključuje pijače iz mini bara ter je na voljo le odraslim osebam.

ALL INCLUSIVE PAKET PIU GUSTO – 29,50 €/osebo/dan

Vključuje izbor alkoholnih in nealkoholnih pijač, ki se točijo na kozarec neomejeno in jih lahko naročite kadar koli v dnevu, v restavraciji (kosilo, večerja) ter ladijskih barih. Paket Piu Gusto vključuje poleg pijač, ki so navedene pri paketu Brindiamo še 34 različnih vrst brez- in alkoholnih koktejlov ter mešanih pijač, zato je namenjen poznavalcem in ljubiteljem mešanih pijač.

 

ALL INCLUSIVE PAKET INTENDITORE – 46 €/osebo/dan

Vključuje pijače, ki se neomejeno točijo na kozarec v restavracijah, barih, v minibaru in v vaši kabini (Vključuje pijače, ki imajo ceno do 9 € na kozarec, po rednem ladjarjevem ceniku pijač). Vključuje vrhunske blagovne znamke, likerje in šampanjec (na kozarec) – za prave poznavalce!

ALL INCLUSIVE PAKET GIOVANI – 17 €/osebo/dan

Vključuje izbor nealkoholnih pijač, ki se strežejo na kozarec, neomejeno, z izjemo pijač iz mini bara. Na voljo je za otroke med 4 in 17 letom, za odhode iz ZDA od 4 do 20 let. Paket pijač Giovani se kombinira z enim od obstoječih paketov pijač za odrasle (Brindiamo, Più Gusto ali Intenditore). Pijača se streže na kozarec. Paket ne vključuje pijače pri naročilih v kabino (room service).

ALL INCLUSIVE neoCOLLECTION PAKET – 28,75 €/osebo/dan

Je na voljo izključno na “neoCollection” ladjah in vključuje izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec, z izjemo ponudbe v mini baru in nekaterih vrhunskih znamk pijač. Na voljo polnoletnim osebam. Bari, v katerih ni možno koristiti neoALL INCLUSIVE paketa pijač: Wine Bar, Cognac & Cigar Bar.

ALL INCLUSIVE neoCOLLECTION YOUNG PAKET – 17,25 €/osebo/dan

Je na voljo izključno na “neoCollection” ladjah in vključuje izbiro brezalkoholnih pijač na kozarec, z izjemo ponudbe v mini baru. Na voljo mladoletnim osebam, starim od 4 do 17 let, za odhode iz ZDA pa od 4 do 20 let. Bari, v katerih ni možno koristiti neoALL INCLUSIVE YOUNG paketa pijač: Wine Bar, Cognac & Cigar Bar.

ALL INCLUSIVE neoCOLLECTION PAKET – 28,75 €/osebo/dan

Je na voljo izključno na “neoCollection” ladjah in vključuje izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec, z izjemo ponudbe v mini baru in nekaterih vrhunskih znamk pijač. Na voljo polnoletnim osebam. Bari, v katerih ni možno koristiti neoALL INCLUSIVE paketa pijač: Wine Bar, Cognac & Cigar Bar.

PAKET PRANZO E CENA – 17 €/osebo/dan

Neomejena ponudba vin, piv in brezalkoholnih pijač, točenih na kozarec med kosilom in večerjo.

PAKET VOD – 36 €

13 steklenic mineralne vode (1L).

RUBINOV PAKET DOBRODOŠLICE – 60 €

1 steklenica penečega vina (Conti di Bernardi), 12 hladnih kanapejev (pladenj), 1 košara svežega sadja (dnevno), povabilo na VIP sprejem ali VIP koktajl zabavo.

PRAZNIČNI PAKET – 40 €

1 steklenica penečega vina (Ferrari Perlè), 1 pladenj z 12 jagodami oblitimi s čokolado.

ROJSTNODNEVNI PAKET – 27 €

1 steklenica penečega vina (Conti di Bernardi), 1 rojstnodnevna torta, 1 čestitka za rojstni dan s kapitanovim podpisom.

KOŠARA SADJA VSAK DAN KRIŽARJENJA – 7 €/osebo/dan

V košari je: hruška, jabolko, mango, papaja, banana, 2 kivija, 6 jagod in izbrano jagodičevje.

PAKET BREZALKOHOLNIH PIJAČ – 65 € (ali 110 €)

Izbor 20 (ali 40) brezalkoholnih pijač: sokovi, sveže stisnjeni sokovi, ledeni čaj, milkshaki.

Opomba:

  • Navedene cene so informativne (končna cena bo znana ob rezervaciji)
  • Pogoj za nakup paketa ALL INCLUSIVE je, da ga vplačajo vse osebe, ki potujejo v isti kabini in vse osebe, ki so podale željo za skupno mizo pri večerji. Nakup paketa ALL INCLUSIVE je možen le pri križarjenjih daljših od 6 noči.