Z preizkušanjem novosti, doslednim zagotavljanjem kakovosti in nepozabnimi doživetji na krovu, razvajamo svoje potnike že 60 let.
Strast in veselje sta naše vodilo prav za vsako stvar, ki jo na ladji počnemo.
V italijanskem stilu zagotavljamo gostoljubje in zagotavljamo kakovost.
Ladje Costa plujejo praktično po vsem Svetu: po Sredozemlju, severni Evropi, Baltiku, Srednji Ameriki, Karibih in Južni Ameriki, po združenih Arabskih Emiratih, Indijskem Oceanu vse do Azije.
S ponosom vaše počitnice spremenimo v edinstveno križarjenje.

Več informacij o ladjarju >>

MSC

Družba MSC Crociere postaja bolj priljubljena med potniki, ki na križarjenju iščejo udobnost in odličen servis. Na ladjah MSC je gostoljubje veliko več kot eleganten ambient in perfektna storitev. Uspeh in gostoljubje namreč, krojijo ljudje. Visoko kvalificirano in skrbno izbrano osebje 24 ur na dan skrbi, da bo prav vsaka vaša želja ali zahteva uresničena. Flota MSC se je v zadnjem letu obogatila za kar 5 novih ladij, ki so jih zgradili v povsem inovativnem in modernem stilu.

Več informacij o ladjarju >>

Križarjenje so počitnice, kjer se želja po raziskovanju dopolnjuje z komoditeto, ki vam jo nudijo na razkošnih ladjah: brez pakiranja in razpakiranja, brez dogovarjanj z restavracijami, telefonskih klicev, za vse to poskrbi osebje na ladjah Royal Carribean. Ladje Royal Carribean veljajo za ene najbolj inovativnih na svetu, na njihovih ladjah boste lahko potešili željo po adrenalinu na zip line-u, drsališču, plezalni steni ali na norih toboganih in se zabavali na nepozabnih broadwayskih zabavah. Njihove ladje plujejo tudi na najbolj skrite kotičke sveta: Aljasko, Kanado, Novo Anglijo, na najmanjše Karibske otočke, Panamo in do klasične Evrope.
Na vseh njihovih križarjenjih je poleg polnega penziona vključena tudi voda, brezalkoholne pijače na samopostrežnih točilnih pultih, aktivnosti na ladji (plezanje, drsanje in veliko drugega,..), predstave in šovi na visokem nivoju, na določenih ladjah pa tudi vstop v savno, masažne kadi in fitness.

Prepustite se prefinjenemu udobju na prestižnih ladjah Azamara, kjer vam z odličnostjo storitev in popolnostjo vsakega detajla, naredijo vaše počitnice edinstvene in nepozabne. Poleg vrhunske kulinarike, vključenih mednarodnih vinih, pivi, likerjih in butlerja, ki skrbi za vaše udobje, so posebnost ladjarja prireditve imenovane »AzAmazing«, kjer vam na različnih kocih sveta priredijo gala večere z glasbo v živo, prireditvami,… Križarjenja Azamara so namenjena tistim, ki radi potujejo in se obenem razvajajo na vrhunskem nivoju.

Norwegian Cruise Line je sinonim za »FREE STYLE KRIŽARJENJE« ali križarjenje v prostem slogu, kjer prav vse prilagodite vašim željam. Ne samo, da lahko večerjo izbirate v 13 restavracijah, med katerimi Italijanska, Azijska, Sushi, Francoska, samopostrežna,.., tudi čas večerje lahko izbirate popolnoma samostojno med 17.30 in 22.30 uro. Tudi aktivnosti in adrenalina na križarjenjih NCL ne manjka, od tekaških stez, igrišč za košarko, nogomet, bowlinga, vodenih vadb in joge, do zabave v vodnem parku ali pa sprostitve v spa centru. Z ladjami NCL lahko križarite med 220 pristanišči po vsem svetu, med temi tudi privatni otoček Great Stirrup Cay na Bahamih, kjer boste lahko uživali na sanjski peščeni plaži v kristalno čistem morju.

Pri Holland America Line je potnik v središču pozornosti, kjer zagotavljajo storitve s petimi zvezdicami, z pozorno, vljudno in intuitivno posadko, ki ni nikoli vsiljiva. Številne aktivnosti na krovu prestižnih ladij omogočajo svojim potnikom širjenje svojih obzorij, kjer lahko vsak dan doživite nekaj novega. Torej, zakaj bi križarili z ladjami Holland America Line? Ker z zadovoljstvom izpolnijo prav vsako vašo željo.

Obstaja razlog, zakaj se na tisoče ljudi odloča, da z nami preživijo svoje dragocene počitnice. Celebrity cruises ponuja širok izbor luksuznih križarjenj od Sredozemlja pa vse tja do Aljaske. Kulinarična odličnost, izjemna storitev, luksuzne kabine, vam nudi mužnost, da doživite hotel spetimi zvezdicami na sredi morja.

Zabava, vljudnost, gostoljubnost, ladje najnovejše generacije, vedno nove in vznemirljive aktivnosti, obisk senzacionalnih destinacij. po vsem svetu, to so le nekatere skrivnosti, ki Carnival uvrščajo v sam vrh. V svoji floti imajo kar 24 ladij, kjer se trudijo po najboljših močeh, da bo vaše križarjenje postalo nepozabno. Izberite zabao – izberite Carnival.