Notranje kabine

Notranje kabine se delijo na osnovne »INSIDE« IN »INSIDE SPA«, ki vključujejo še blazino za jogo, iPod dock in dostop do Greenhouse Spa & Salona. Idealna izbira, če je za vas kabina prostor, kjer se sprostite, spočijete in si naberete novih moči za nadaljnjo zabavo, za kar je na krovu na stotine možnosti, od naprav do prizorišč in predstav. Prednost je seveda bolj ugodna cena, udobje pa nič manjše. Skupna površina znaša do 21 m2.

Holland America  notranja kabina
Holland America kabina z oknom

Zunanje kabine s pogledom na morje

Zunanje kabine s pogledom na morje. Kategorija se deli na »SINGLE,« »SPA OCEAN VIEW«, »FAMILY OCEAN VIEW« IN »OCEAN VIEW«. Ogromna okna, ki gledajo na morje, so kot slika, ki riše sproti, podnevi ali pa ob soju meseca. Seveda pa je tu še vse udobje, ki je značilno za Holland America ladje. Skupna površina znaša do 26 m2.

Kabina z zasebnim balkonom in pogledom na morje

Kabine z zasebnim balkonom in pogledom na morje. Za goste, ki se v popolni zasebnosti radi prepustijo krasnemu razgledu, ki si želijo dan za dnem in od sončnega vzhoda do zahoda v polnosti užiti vonj morskega zraka. Udobni bivalni del kabine je opremljen s kavčem in malo mizico za trenutke sprostitve z družbo ali brez in morda s kozarčkom najljubšega koktajla. Skupna površina znaša do 35 m2.

Holland America kabina z balkonom

Holland America apartmaji s pogledom na morje

Apartmaji s pogledom na morje

Apartmaji vseh vrst, od običajnih (“VISTA”) in panoramskih (“SIGNATURE”) do velikih apartmajev (“NEPTUNE” ali “PINNACLE”), so popolna izbira za goste, ki si želijo privoščiti najbolj ekskluzivne storitve in uživati v razkošnih in prefinjenih prostorih. Pričakujte pozorno skrb za še tako majhne podrobnosti. Skupna površina je od 28 m2, vse do 120 m2