Kabina Basic

Notranja, okno in balkon – to so garantirane kabine (kabine brez točne številke) in brez dodatnih storitev. Te kabine so cenovno najugodnejše. Ne prejmete Costa točk (za Costa klub).

Costa kabina Basic
Costa kabina Basic Comfort

Kabina Classic Comfort

Za vse, ki imajo radi pravo stvar in si želijo do polnosti izkoristiti vse, kar ponuja križarjenje, so klasične kabine (Classic).
Vključuje paket pijač PRANZO e CENA, pijačo ob kosilu in večerji (vino, pivo, vodo, sokove, kave..).

Kabina Premium Comfort

Kabine prvega razreda (Premium) se nahajajo na najboljših predelih vseh palub, gostje pa uživajo posebne ugodnosti, kot sta prosta izbira ure večerje (na voljo sta dva termina) ali pa zajtrk v kabini in sobna postrežba 24 ur na dan; obe storitvi sta brezplačni, a na željo. Prejmete tudi 10% popusta na naslednje križarjenje v premium kabini.
Vključuje paket BRINDIAMO, allincluisve paket pijač (vino, pivo, koktejle, kave, vodo, sokove…).

Costa kabina Premium Comfort

Suite

Suite

Gostje v apartmajih (Suite) bodo poleg vseh ugodnosti gostov v kabinah prvega razreda (Premium) uživali v še več prostora in ekskluzivnih dodatnih storitvah, kot so prednost pri vkrcanju, osebni butler, steklenica penečega vina in okusen prigrizek dobrodošlice. Večerje lahko postrežemo kar v elegantnem apartmaju, gostje pa si lahko privoščijo tudi razvajanje v zasebnem jacuzziju in počivajo na ekskluzivnih blazinah, ki si jih izberejo z menija blazin „à la carte” oziroma nabora najrazličnejših blazin po vsakršnem okusu.

Tipi kabin

Notranje kabine

Idealna izbira, če je za vas kabina prostor, kjer se sprostite, spočijete in si naberete novih moči za nadaljnjo zabavo, za kar je na krovu na stotine možnosti, od naprav do prizorišč in predstav. Prednost je seveda bolj ugodna cena, udobje pa nič manjše.

Skupna površina je 15 m2.


Notranje kabine

Zunanje kabine s pogledom na morje

Zunanje kabine s pogledom na morje

Zunanje kabine s pogledom na morje. Ogromna okna, ki gledajo na morje, so kot slika, ki riše sproti, podnevi ali pa ob soju meseca. Seveda pa je tu še vse udobje, ki je značilno za Costine ladje.

Skupna površina je 18 m2.

Kabine z zasebnim balkonom in pogledom na morje

Kabine z zasebnim balkonom in pogledom na morje. Za goste, ki se v popolni zasebnosti radi prepustijo krasnemu razgledu, ki si želijo dan za dnem in od sončnega vzhoda do zahoda v polnosti užiti vonj morskega zraka. Udobni bivalni del kabine je opremljen s kavčem in malo mizico za trenutke sprostitve z družbo ali brez in morda s kozarčkom najljubšega koktajla. Skupna

Skupna površina je 23 m2.

Kabine z zasebnim balkonom in pogledom na morje

Apartmaji s pogledom na morje

Apartmaji s pogledom na morje

Apartmaji vseh vrst, od običajnih (Suites) in panoramskih (Panorama Suites) do vélikih apartmajev (Grand Suites), so popolna izbira za goste, ki si želijo privoščiti najbolj ekskluzivne storitve in uživati v razkošnih in prefinjenih prostorih. Pričakujte pozorno skrb za še tako majhne podrobnosti. Prednostno vkrcanje, osebni butler, ki vam je vedno na voljo, prednostna izbira časa večerje, obroki v sobi (na željo), ekskluzivni jacuzzi in meniji „à la carte” – zveni mamljivo, kajneda?

Skupna površina je 43 m2.

*Posebnosti ladje Costa Diadema

Balkoni kategorije classic (tudi CoveBalcony) se nahajajo izključno na palubi Sara (druga paluba) in imajo delno zaprt balkon, ki ga lahko ladijsko osebje po potrebi popolnoma zapre.