KRIŽARJENJA

Doživite vsak dan novo sanjsko destinacijo

Ugodna in akcijska ponudba na enem mestu

Preverite izbrano ponudbo

POSEBEN POPUST - 100 EUR/os.

0
Kuba in dotik Karibov - MSC Opera
1.795

14 dni/11 noči

Odhod: 11. 2. 2019 NE SPREGLEJTE POSEBNEGA POPUSTA do 100 EUR na osebo in obiščite Kubo, Belize, Honduras in Mehiko z ladjo MSC Opera.

POSEBEN POPUST - 90 EUR/os.

0
Svež veter Mediterana - MSC Meraviglia
459

8 dni/7 noči

Odhod: 23. 2. 2019 NE SPREGLEJTE POSEBNEGA POPUSTA - 90 EUR na osebo. Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Meraviglia, s katero bomo odkrivali najlepša mesta zahodnega Sredozemlja.
Jesen na Mediteranu z Radiem Ognjišče (ladja Costa Fortuna)
799

8 dni/7 noči

V sodelovanju z Radiem Ognjišče vas vabimo na skupinsko križarjenje z ladjo COSTA Fortuna, kjer boste resnično doživeli jesen na Mediteranu in odkrivali čudovite plaže treh otokov: Palma de Mallorca, Ibiza in Sardinija.

First minute do 31. 1. 2019

0
Čarobni Karibi z ladjo MSC Seaside
1.499

11 dni/9 noči

Odhod: 26. 4. 2019 Izkoristite ugodne first minute cene do 31. 1. 2019. Zapeljite se po čarobnih Karibih z ladjo MSC Seaside in vmes zaplešite v ritmu glasbe in znanja strokovnjakov iz Plesnega Coctaila.
Individualno križarjenje iz Rima do Gibraltarja z ladjo KONINGSDAM
1.499

11 dni/10 noči

Individualno križarjenje iz Rima do Gibraltarja z ladjo KONINGSDAM (Rim, Cartagena, Malaga, Gibraltar, Barcelona in Monte Carlo).
Norveški fjordi z novo ladjo NIEW STATENDAM
1.099

8 dni/7 noči

Individualno križarjenje med norveškimi fjordi z novo ladjo NIEW STATENDAM.

First minute

0
Svež veter Mediterana z NOVO ladjo Costa Smeralda
559

8 dni/7 noči

15. 2. 2020 Skupinsko križarjenje z NOVO ladjo COSTA Smeralda, s katero bomo odkrivali najlepša mesta zahodnega Sredozemlja.
Poljub dveh celin z ladjo MSC Preziosa
699

10 dni/9 noči

Odhod: 29. 10. 2019. Kompasova uspešnica v letu 2018! Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Preziosa, ki vam omogoča, da v 10 dneh obiščete tako Evropo, kot Afriko in obiščite moderno Malago, vedno skrivnostni Maroko in čutno Lizbono.
Vzhodno Sredozemlje z Grčijo in Albanijo z ladjo MSC Lirica
679

8 dni/7 noči

Odhod: 27. 4. 2019 Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Lirica, s katero bomo odkrivali najlepša mesta vzhodnega Sredozemlja, z vrhuncema križarjenja v Grčiji in Albaniji.

inspiracija, potopisi, zanimivosti, informacije in novosti

ZADNJE IZ BLOGA

Sales open for MSC Virtuosa, the highly anticipated fourth Meraviglia
Geneva, Switzerland – November 19th 2018 – MSC Cruises – the Swiss-based world’s largest privately-owned cruise line and brand market leader in Europe, South America and the Gulf – announced today the opening of sales for MSC Virtuosa, spending her inaugural season in the Western Mediterranean from 8th November 2020. Sales are initially open exclusively […]
Preberi več
Ko morje objame
Kolumbovo rojstno mesto nas pozdravi s svojim umirjenim nedeljskim ritmom, ko se po cesti spuščamo v pristanišče. »Genova, skriti zaklad in vedno zapostavljan otrok na naših potepanjih«, pomislim, ko se ozrem nazaj po avtobusu in vidim, kako radovedni obrazi mojih potnikov iščejo silhueto velike bele ladje in ob tem komaj za znajo vertikalno mogočnost največjega […]
Preberi več
Križarjenja pišejo neverjetne zgodbe
Vsakič se po večerji sprehodim po ladji in praktično vedno, kljub temu da je ladja res ogromna, srečam kakšnega Kompasovega potnika, željnega druženja in klepeta. Drugi večer križarjenja malce zamišljeno stopam skozi igralnico in v glavi analiziram potek dneva, ko zaslišim iz vrveža slovenski glas: »Pa pusti me, saj nisi moja mama!« Obrnem se in […]
Preberi več

ZADOVOLJSTVO na križarjenjih je ZAGOTOVLJENO

Izjave naših strank

Š. L.

Križarjenje po Jadranu

"

Pozdravljeni!

Kot obljubljeno vam sporocam,da smo bili z krizarjenjem po jadranu zelo zadovoljni.
Tako sama ladja (Karizma) kot osebje,hrana,vodenje,organizacija itd… vse v paketu za pohvaliti!!
Smo polni vtisov in cudovitih spominov tako,da res enkraten nepozaben dopust!!

Lep pozdrav!

"

J. M.

Križarjenje po Sredozemlju

"

Pozdravljeni,

hvala za povpraševanje. S potovanja smo se vrnili zelo zadovoljni in polni lepih vtisov. Namestitev je bila odlična, prav tako tudi hrana.
Čudili smo se celotni logistiki, ki je na takšni ladji potrebna, da vse teče »kot po maslu«. Presenetila nas je tudi kakovost večine večernih predstav in bogat animacijski program.
Udeležili smo se tudi vodenega ogleda po Rimu in ni nam bilo žal. Vodička (ga. Veronika) je bila zelo izkušena in odlična poznavalka Rima.
Na potovanju nismo imeli nobenih slabih izkušenj in z veseljem se bomo v prihodnosti udeležili še kakšnega križarjenja.

Tudi sodelovanje z vami je bilo zelo dobro, zato vas bomo priporočali še drugim.

Hvala za vaš trud in lep pozdrav.

"

S. in A.

Križarjenje po Sredozemlju

"

Spoštovani.
Danes smo se vrnili s križarjenja s Costo Luminoso preko vaše agencije
Še polni vtisov s poti bi se Vam z ženo rada zahvalila za Kompasov delež pri uspešni izvedbi najinih prvih počitnic v taki obliki.
Res nama je bilo lepo in sproščujoče. Posebej bi rada izpostavila in pohvalila odlično spremljevalko našega potovanja, Simono.
Ob njenem obvladovanju svojega posla, široke razgledanosti, nevsiljive skrbnosti za celotno skupino, sva se vrnila bogatejša za dragoceno, človeško izkušnjo.

Ker ne veva njenega naslova, vas prosim, da ji prenesete najine pozdrave in pohvalo.

"

V. P.

Križarjenje po Sredozemlju

"

Spoštovana gospa Danijela!
Z veseljem Vam sporočam, da smo se imeli zelo lepo na našem križarjenju, ni bilo kaj veliko časa za oddih saj smo bili ves čas v pogonu in uživali kulturo in utrip vseh krajev, ki smo jih obiskali.
Hvala za Vašo organizacijo in pridobitev ustreznih kabin, še posebno pa sem bil presenečen in na koncu zadovoljen z all inclusive 24 ur. To bomo še obnovili in Dragico prepričali, da to ni nič groznega.
Informiranje na ladji je bilo kakovostno in ga je za nas bilo dovolj.
Če nam bo čas dopuščal, ko ne bo prevroče, bi želeli še en obisk okrog Dubaja, ali pa poleti Baltik!
Lep pozdrav!

"
Stopite v stik z nami

Če imate kakšno koli vprašanje glede ponudbe nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili